Home Certificeringen

Van Linde Installatietechniek

Certificeringen

Certificeringen

Bij Van Linde Installatietechniek vinden we veiligheid en doorontwikkeling belangrijk. Daarom zijn we aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en hebben we verschillende certificaten/erkenningen behaald.

Kiwa BRL-6000 25

We zijn gecertificeerd volgens de BRL 6000-25 norm, een vereiste die sinds april 2023 door Kiwa is ingesteld voor alle installatiebedrijven die werken met gasverbrandingsinstallaties. Deze certificering bevestigt onze expertise in het veilig installeren en onderhouden van systemen zoals cv-ketels en gas-sfeerhaarden, en verzekert dat we voldoen aan de laatste wettelijke eisen voor koolmonoxidepreventie.

Kiwa BRL-100 F-Gassen

We hebben een BRL 100 certificering voor F-gassen, welke essentieel is voor bedrijven die werken met koeltechnieken, zoals airconditioning en warmtepompen. Deze certificering laat zien dat we voldoen aan de Europese regelgeving en de ‘Regeling gefluoreerde broeikasgassen en ozonlaagafbrekende stoffen’. Het garandeert dat we de impact van deze gassen op het milieu minimaliseren door veilig en verantwoord beheer tijdens installatie, onderhoud en inspectie.

CO-vrij Keurmerk

Het CO Vrij keurmerk is belangrijk voor bedrijven die werken met gasverbrandingsinstallaties zoals cv-ketels, geisers, en gaskachels. Vanaf 1 april 2023 moeten alle installatie- en onderhoudswerkzaamheden aan deze systemen worden uitgevoerd door een bedrijf dat CO Vrij gecertificeerd is. Dit keurmerk garandeert dat de werkzaamheden voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen en dat de bedrijven de juiste kennis en apparatuur hebben om de installaties veilig en efficiënt te beheren. De certificering is in het leven geroepen om de veiligheid te verhogen en het risico op koolmonoxidevergiftiging te verlagen, een gevaar dat kan optreden bij onjuist geïnstalleerde of onderhouden gasinstallaties. Het keurmerk helpt ook om energie-efficiëntie te bevorderen en zorgt ervoor dat alle installaties optimaal functioneren, wat kan bijdragen aan lagere energiekosten.