Home Werkgebied Installatiebedrijf Friesland

Van Linde Installatietechniek

Installatiebedrijf Friesland

Hét installatiebedrijf in Friesland, voor zakelijk & particulier

Van Linde Installatietechniek, met meer dan 25 jaar ervaring, is een betrouwbare partner als allround installatiebedrijf in Friesland. Na jarenlang in Beetsterzwaag te hebben gezeten, is ons kantoor nu gevestigd in Drachten. We bieden een breed scala aan diensten, van cv-installaties en sanitaire installaties tot innovatieve oplossingen zoals warmtepompen en zonnepanelen.

Onze expertise ligt onder andere in:

  • Water voorziening en Gas installatie: Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij het aanleggen, herstellen of vernieuwen van uw water- en gasinstallaties.
  • Verwarmen & Koelen: Of het nu gaat om (combi)Cv-ketels, aircosystemen, of warmtepompen, wij zorgen voor een optimaal binnenklimaat.
  • Sanitair en Elektra: Van moderne badkamers tot complete elektra installaties, wij hanteren een aanpak die uw wensen centraal stelt.
  • Zonnepanelen: Maak uw pand duurzamer en bespaar op energiekosten met onze zonnepaneleninstallaties, geschikt voor elk type dak.

Waarom kiezen voor Van Linde?

Kiezen voor Van Linde Installatietechniek als installatiebedrijf in Friesland betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Onze klanten waarderen ons om onze nuchtere werkwijze en heldere communicatie.

Klantenreviews

Dit zeggen klanten over Van Linde Installatietechniek

Wij zoeken vakmensen!

Wegens groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar vakmensen die ons team komen
versterken. Interesse? Reageer dan snel op onze openstaande vacatures