Home Watervoorziening

Van Linde Installatietechniek

Watervoorziening

Schoon en helder drinkwater

Wilt u uw waterinstallatie vervangen en aanpassen naar de huidige maatstaven? Dan bent u bij Van Linde Installatietechniek aan het juiste adres. Wij verleggen bestaande waterleidingen maar plaatsen ook volledig nieuwe waterleidingen. Met uw wensen en onze expertise zorgen wij ervoor dat u verzekerd bent van schoon en helder drinkwater met voldoende waterdruk.

De zekerheid bij Van Linde Installatietechniek

Wanneer u kiest voor Van Linde Installatietechniek bent u altijd verzekerd van hoogstaande afwerking en een prachtig eindresultaat. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak zorgen wij bij elk project voor een vakkundig maatwerkoplossing. Neem daarom contact met ons op en kies voor erkend installatiebedrijf Van Linde Installatietechniek.

Wat doet Van Linde Installatietechniek?

Watervoorziening is een breed begrip. Maar wat verstaan wij hier allemaal onder? Hierbij kunt u denken aan het verleggen van bestaande waterleidingen en het aanleggen van nieuwe waterleidingen. Ook plaatsen wij volledige nieuwe installaties waarbij we nauwkeurige berekeningen maken om de waterdruk en de diameter van de waterleiding correct op elkaar af te stemmen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van schoon en helder drinkwater met voldoende waterdruk.

  • Verleggen van bestaande waterleidingen
  • Aanleggen van nieuwe waterleidingen
  • Plaatsen van nieuwe installaties
  • Plaatsen van waterontharders

Wij zoeken vakmensen!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en gevarieerde baan? Dan zoek jij naar een functie bij Van Linde Installatietechniek. Bekijk onze openstaande vacatures, kies de functie die bij jou past en wie weet mogen wij jou binnenkort onze collega noemen. Zijn er geen openstaande vacatures? Een open sollicitatie sturen mag altijd! Hiervoor kan je een motivatiebrief + CV sturen naar info@vanlindeinstallatie.nl.