Home Projecten

Van Linde Installatietechniek

Projecten

‘Mooi Morra’, Drachten

‘Mooi Morra’ is een inbreidingsplan aan de zuidkant van Drachten. Het project bestaat uit 15 levensloopbestendige woningen op een eiland, omringd door water, bij de woonwijk de Morra. Wij verzorgen de duurzame installaties.

Project: Nieuwbouw Woning in Terherne

Van Linde Installatietechniek heeft in Terherne een duurzame nieuwbouwwoning gerealiseerd voor P. de Vries Bouwbedrijf.

Huize Bordena, Beetsterzwaag

In dit monumentale pand worden meerdere appartementen gerealiseerd. Wij verzorgen de duurzame installaties, waaronder zonnepanelen op het dak.

Particuliere woning verduurzaamd – Ureterp

Bij deze particuliere woning hebben we een Daikin All-Electric warmtepomp en een PV-systeem, uitgerust met SolarEdge Optimizers, geïnstalleerd.

Woonboerderij verduurzaamd

We zijn gestart het verduurzamen van deze particuliere woonboerderij in Zevenhuizen, door de installatie van een lucht-lucht warmtepomp.

Particuliere woning verduurzaamd – Ureterp

Bij deze particuliere woning hebben we nieuwe zonnepanelen en een warmtepomp geplaatst.

Renovatie Apollo Engineering in Aldeboarn

We zijn gestart met de werkzaamheden bij Apollo Engineering in Aldeboarn. Zo doen we de technisch installatie en leggen we onder andere de vloerverwarming aan.

Duurzame nieuwbouwwoning – Eelderwolde

Opnieuw een mooi project in Eelderwolde waar we verschillende duurzame installaties hebben gerealiseerd.

Nieuwbouwwoning in Eelderwolde

Samen met bouwbedrijf Kingma Hommerts hebben we een mooie nieuwbouwwoning voorzien van duurzame installaties.

Duurzame woning – Bakkeveen

In Bakkeveen hebben we een nieuwbouwwoning voorzien van duurzame installaties. Onder andere een water-water warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen.

Nieuwbouw Boonstra Schadevoertuigen

We hebben een mooi project gerealiseerd bij Boonstra Schadevoertuigen in Drachten. De focus lag op het installeren van complete, duurzame en efficiënte installaties.

Energiezuinige woning – Hemrik

In Hemrik, nabij Gorredijk, wordt op dit moment gewerkt aan de realisatie van een prachtige villawoning. Van Linde Installatietechniek mag alle installatiewerkzaamheden voor dit project uitvoeren.

Voedselbank Gorredijk

De Voedselbank in Gorredijk is toe aan een grondige verbouwing. Deze locatie wordt volledig verbouwd en verduurzaamd. Wij mochten voor dit project alle installatiewerkzaamheden uitvoeren.

Duurzame vakantiewoningen

In het Friese Appelscha wordt het bestaande vakantiepark Buitenplaats de Hildenberg uitgebreid. Van Linde Installatietechniek mag bijdragen bij het realiseren van vijf nieuwe luxe vakantiewoningen.

Vakantiepark Wetterhaghe

Van Linde Installatietechniek mag bijdragen bij het realiseren van een exclusief vakantiepark in Heeg. Het project Wetterhaghe bestaat uit 18 luxe villa’s, gelegen aan open vaarwater. Wij mochten voor dit project alle installatiewerkzaamheden uitvoeren.

Weibuorren – Ureterp

Van Linde Installatietechniek mag bijdragen bij het realiseren van 5 energiezuinige appartementen aan de Weibuorren in Ureterp.

De appartementen worden volgens de laatste normen op het gebied van isolatie en verduurzaming gerealiseerd. Dat betekent dat de woningen onder andere volledig gasloos zijn.

Extra zonnepanelen

In 2022 mocht Van Linde Installatietechniek in Sneek zes nieuwbouwwoningen voorzien van installatiewerk en zonnepanelen. Elke woning werd standaard voorzien van 26 zonnepanelen om de bewoners te voorzien van duurzame energie.

Wij zoeken vakmensen!

Wegens groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar vakmensen die ons team komen
versterken. Interesse? Reageer dan snel op onze openstaande vacatures