Home Werkgebied Installatiebedrijf Groningen

Van Linde Installatietechniek

Installatiebedrijf Groningen

Installatiebedrijf in Groningen, voor zakelijk & particulier

Van Linde Installatietechniek, met ruim vijfentwintig jaar ervaring, staat bekend als een vertrouwde allround installatiespecialist in Noord-Nederland. Na vele jaren gevestigd te zijn geweest in Beetsterzwaag, bevindt ons kantoor zich tegenwoordig in Drachten. Ons uitgebreide dienstenpakket omvat alles van het installeren van cv-systemen en sanitair tot het aanbieden van duurzame oplossingen zoals warmtepompen en zonnepanelen.

Onze expertise ligt onder andere in:

  • Water voorziening en Gas installatie: Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij het aanleggen, herstellen of vernieuwen van uw water- en gasinstallaties.
  • Verwarmen & Koelen: Of het nu gaat om (combi)Cv-ketels, aircosystemen, of warmtepompen, wij zorgen voor een optimaal binnenklimaat.
  • Sanitair en Elektra: Van moderne badkamers tot complete elektra installaties, wij hanteren een aanpak die uw wensen centraal stelt.
  • Zonnepanelen: Maak uw pand duurzamer en bespaar op energiekosten met onze zonnepaneleninstallaties, geschikt voor elk type dak.

Waarom kiezen voor Van Linde?

Kiezen voor Van Linde Installatietechniek als installatiebedrijf in Friesland betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Onze klanten waarderen ons om onze nuchtere werkwijze en heldere communicatie.

Wij zoeken vakmensen!

Wegens groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar vakmensen die ons team komen
versterken. Interesse? Reageer dan snel op onze openstaande vacatures