Home Zonnepanelen

Van Linde Installatietechniek

Zonnepanelen

Verduurzaam uw woning of bedrijfsruimte met zonnepanelen

Zonnepanelen zijn tegenwoordig razend populair. Dat is niet voor niets: door deze vrij eenvoudige oplossing kunt u snel duurzame stappen zetten. Met de komst van warmtepompen, aircosystemen en elektrische auto’s wordt het stroomverbruik voor huishoudens en bedrijven een stuk hoger. Door gebruik te maken van zonnepanelen vangt u dit verschil op en bespaart u op de energierekening.

De zekerheid bij Van Linde Installatietechniek

Wanneer u kiest voor Van Linde Installatietechniek bent u altijd verzekerd van hoogstaande afwerking en een prachtig eindresultaat. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak zorgen wij bij elk project voor een vakkundig maatwerkoplossing. Neem daarom contact met ons op en kies voor erkend installatiebedrijf Van Linde Installatietechniek.

Wat doet Van Linde Installatietechniek?

Bij Van Linde Installatietechniek is er veel mogelijk op het gebied van zonnepanelen, ook wel PV-panelen genoemd. Voor elk type dak is er wel een geschikte oplossing te vinden. Zo plaatsen wij zonnepanelen op platte daken, schuine daken maar ook in het dak. Onze zonnepanelen kunnen zowel op bestaande- als op nieuwbouw geplaatst worden.

  • Plaatsen van zonnepanelen op platte daken
  • Plaatsen van zonnepanelen op schuine daken
  • Plaatsen van zonnepanelen in het dak

Wij zoeken vakmensen!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en gevarieerde baan? Dan zoek jij naar een functie bij Van Linde Installatietechniek. Bekijk onze openstaande vacatures, kies de functie die bij jou past en wie weet mogen wij jou binnenkort onze collega noemen. Zijn er geen openstaande vacatures? Een open sollicitatie sturen mag altijd! Hiervoor kan je een motivatiebrief + CV sturen naar info@vanlindeinstallatie.nl.