Home Verwarmen en verkoelen

Van Linde Installatietechniek

Verwarmen en verkoelen

Van Linde verzorgt uw CV, airco en warmtepompen

Bent u van plan om uw huidige CV te laten vervangen? Of kiest u binnenkort voor een aircosysteem of warmtepomp? Dan bent u bij Van Linde Installatiebedrijf aan het juiste adres. Wij installeren nieuwe cv’s, airco’s en warmtepompen zodat u er lekker warm of koel bij zit. Als erkend installatiebedrijf bent u altijd verzekerd van optimale verwarming en verkoeling.

De zekerheid bij Van Linde Installatietechniek

Wanneer u kiest voor Van Linde Installatietechniek bent u altijd verzekerd van hoogstaande afwerking en een prachtig eindresultaat. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak zorgen wij bij elk project voor een vakkundig maatwerkoplossing. Neem daarom contact met ons op en kies voor erkend installatiebedrijf Van Linde Installatietechniek.

Wat doet Van Linde Installatietechniek?

Van Linde Installatietechniek levert en installeert moderne cv’s, aircosystemen die verkoelen en verwarmen en verschillende soorten warmtepompen. Hiervoor zullen wij vooraf een berekening maken gebaseerd op uw woonsituatie en wensen, zodat wij de juiste (combi)cv-ketel, aircosystem of warmtepomp kunnen adviseren.

  • Installeren van (combi)cv-ketels
  • Installeren van aircosystemen
  • Installeren van warmtepompen

Wij zoeken vakmensen!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en gevarieerde baan? Dan zoek jij naar een functie bij Van Linde Installatietechniek. Bekijk onze openstaande vacatures, kies de functie die bij jou past en wie weet mogen wij jou binnenkort onze collega noemen. Zijn er geen openstaande vacatures? Een open sollicitatie sturen mag altijd! Hiervoor kan je een motivatiebrief + CV sturen naar info@vanlindeinstallatie.nl.