Home Gas installatie

Van Linde Installatietechniek

Gas installatie

Kies voor vakkundig gas installatie

Kiezen voor een vakkundig en veilige gas installatie is van levensbelang. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor een erkend installatiebedrijf, zoals Van Line Installatietechniek. Wij zorgen er voor dat gasleidingen op een professionele werkwijze geheel of gedeeltelijk worden aangelegd, hersteld of vernieuwd. Wij kunnen een het volledige pakket aanbieden: de aanleg of uitbreiding van gasinstallaties.

De zekerheid bij Van Linde Installatietechniek

Wanneer u kiest voor Van Linde Installatietechniek bent u altijd verzekerd van hoogstaande afwerking en een prachtig eindresultaat. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak zorgen wij bij elk project voor een vakkundig maatwerkoplossing. Neem daarom contact met ons op en kies voor erkend installatiebedrijf  Van Linde Installatietechniek.

Van Linde Installatietechniek verzorgt grote en kleine werkzaamheden aan uw gas installatie. Hierbij kunt u denken aan het verleggen van bestaande leidingen, aanleggen van nieuwe leidingen of het plaatsen van nieuwe gas installaties. Wij zorgen er altijd voor dat dit allemaal volgens de huidige eisen en normen uitgevoerd wordt.

  • Verleggen van bestaande gasleidingen
  • Aanleggen van nieuwe gasleidingen
  • Plaatsen van nieuwe gasinstallaties

Wij zoeken vakmensen!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en gevarieerde baan? Dan zoek jij naar een functie bij Van Linde Installatietechniek. Bekijk onze openstaande vacatures, kies de functie die bij jou past en wie weet mogen wij jou binnenkort onze collega noemen. Zijn er geen openstaande vacatures? Een open sollicitatie sturen mag altijd! Hiervoor kan je een motivatiebrief + CV sturen naar info@vanlindeinstallatie.nl.