Home Elektrotechniek

Van Linde Installatietechniek

Elektrotechniek

Van nieuw stopcontact tot volledig nieuw installatie

Een aantal zaken moeten goed in orde zijn als het aankomt op veiligheid. Dat is met elektrotechniek zeker het geval. De elektromonteurs bij Van Linde Installatiebedrijf zorgen voor veilige en complete elektra installaties in woonhuizen, winkels en middelgrote bedrijfspanden. Dit kan in zowel nieuwbouw als verbouw. Vooraf adviseren wij u graag over de aan te leggen installatiewerk.

De zekerheid bij Van Linde Installatietechniek

Wanneer u kiest voor Van Linde Installatietechniek bent u altijd verzekerd van hoogstaande afwerking en een prachtig eindresultaat. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak zorgen wij bij elk project voor een vakkundig maatwerkoplossing. Neem daarom contact met ons op en kies voor erkend installatiebedrijf Van Linde Installatietechniek.

Wat doet Van Linde Installatietechniek?

U kunt bij Van Linde Installatietechniek terecht voor kleine of grote elektro werkzaamheden. Dit kan variƫren van een nieuw contactdoos tot aan een volledig nieuwe installatie. Onze elektromonteurs adviseren u graag over de mogelijkheden van uw situatie

  • Kleine elektrowerkzaamheden
  • Volledige nieuwe installatiewerkzaamheden
  • Nieuwe groepenkast plaatsen
  • Data- en telecominstallaties

Wij zoeken vakmensen!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en gevarieerde baan? Dan zoek jij naar een functie bij Van Linde Installatietechniek. Bekijk onze openstaande vacatures, kies de functie die bij jou past en wie weet mogen wij jou binnenkort onze collega noemen. Zijn er geen openstaande vacatures? Een open sollicitatie sturen mag altijd! Hiervoor kan je een motivatiebrief + CV sturen naar info@vanlindeinstallatie.nl.