Home Dienstenpakket

Van Linde Installatietechniek

Dienstenpakket

Water voorziening

Bij van Linde Installatietechniek vernieuwen, herstellen en leggen wij drinkwaterinstallaties aan volgens de huidige eisen. Denk hierbij aan het verleggen van bestaande waterleidingen en het aanleggen van nieuwe waterleidingen. Ons doel: voor iedereen schoon en helder drinkwater met voldoende waterdruk.

Gas installatie

Bij gas installatie is een veilig installatie van levensbelang. Het is belangrijk dat dit gedaan wordt door een erkend installatiebedrijf, zoals van Line installatietechniek. Wij kunnen gedeeltelijke of gehele gasleidingen aanleggen, herstellen of vernieuwen. Ook verzorgen wij voor de aanleg of uitbreiding van gasinstallaties.

Verwarmen & koelen

Wanneer u aan het oriënteren bent voor een nieuw koel- of verwarmingssysteem bent u bij Van Linde Installatietechniek op de juiste plek. Wij verzorgen nieuwe (combi)Cv-ketels, aircosystemen en warmtepompen. Geheel naar uw wens verzorgen wij een optimaal klimaat bij u thuis of werkplek.

Sanitair

Krijg elke dag een wellness gevoel en kies voor een nieuwe badkamer bij van Linde Installatietechniek. Wij verzorgen alles van A tot Z: van het breken van de oude badkamer, verleggen van leidingen, tegelwerk plaatsen tot het installeren van sanitair. Met de combinatie van uw wensen en onze expertise wordt de perfecte badkamer gerealiseerd.

Electra techniek

Van Linde Installatietechniek verzorgt complete elektra installaties in woonhuizen, winkels en middelgrote bedrijfspanden. Dit kan in zowel nieuwbouw als verbouw. Denk hierbij aan het aanleggen van een nieuw contactdoos tot een volledig installatie.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn op dit moment razend populair. Het is een makkelijke manier om uw woning of bedrijfspand te verduurzamen. Wij plaatsen zonnepanelen op platte daken, schuine daken maar ook in het dak. Of het nou gaat om bestaande- of nieuwbouw, bijna alles is bij ons mogelijk.

Wij zoeken vakmensen!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en gevarieerde baan? Dan zoek jij naar een functie bij Van Linde Installatietechniek. Bekijk onze openstaande vacatures, kies de functie die bij jou past en wie weet mogen wij jou binnenkort onze collega noemen. Zijn er geen openstaande vacatures? Een open sollicitatie sturen mag altijd! Hiervoor kan je een motivatiebrief + CV sturen naar info@vanlindeinstallatie.nl.