Home Sanitair

Van Linde Installatietechniek

Sanitair

Elke dag een wellness gevoel

In de badkamer komen we elke dag. Hier beginnen we onze dag en hier eindigen we onze dag. Het is daarom voor veel mensen de wens om prettige badkamer te hebben waar je een echt wellness gevoel krijgt. Met Van Linde Installatietechniek is dat mogelijk! Wij verrichten kleine werkzaamheden tot compleet nieuwe badkamers.

De zekerheid bij Van Linde Installatietechniek

Wanneer u kiest voor Van Linde Installatietechniek bent u altijd verzekerd van hoogstaande afwerking en een prachtig eindresultaat. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak zorgen wij bij elk project voor een vakkundig maatwerkoplossing. Neem daarom contact met ons op en kies voor erkend installatiebedrijf Van Linde Installatietechniek.

Wat doet Van Linde Installatietechniek?

Bij Van Linde Installatietechniek kunt u terecht wanneer u kleine of grote werkzaamheden wilt laten doen aan de badkamer. Zo kunnen wij van een nieuw hangtoilet plaatsen tot een volledig nieuwe badkamer realiseren. Denk daarbij aan het afbreken van de oude badkamer, verleggen van leidingen, het betegelen tot aan het plaatsen van het nieuwe sanitair.

  • Nieuw hangtoilet plaatsen
  • Nieuwe doucheruimtes creĆ«ren
  • Volledig nieuwe badkamers plaatsen
  • Breken van oude badkamer
  • Betegelen van nieuwe badkamer

Wij zoeken vakmensen!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en gevarieerde baan? Dan zoek jij naar een functie bij Van Linde Installatietechniek. Bekijk onze openstaande vacatures, kies de functie die bij jou past en wie weet mogen wij jou binnenkort onze collega noemen. Zijn er geen openstaande vacatures? Een open sollicitatie sturen mag altijd! Hiervoor kan je een motivatiebrief + CV sturen naar info@vanlindeinstallatie.nl.