Home Over ons

Van Linde Installatietechniek

Over ons

Van Linde Installatietechniek: meer dan 25 jaar ervaring

Het begon allemaal in 1996: Van Linde Installatiebedrijf werd opgericht door Germ van Linde. Wat begon als een eenmanszaak die uiteenlopende installatiewerkzaamheden deed, groeide uit tot een steeds groter en gerenommeerd installatiebedrijf in de buurt van het Friese Beetsterzwaag. Inmiddels werken we voor zowel bedrijven als particulieren.

De zekerheid bij Van Linde Installatietechniek

Wanneer u kiest voor Van Linde Installatietechniek bent u altijd verzekerd van hoogstaande afwerking en een prachtig eindresultaat. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak zorgen wij bij elk project voor een vakkundig maatwerkoplossing. Neem daarom contact met ons op en kies voor erkend installatiebedrijf Van Linde Installatietechniek.

We regelen dat het altijd goed komt

Tegenwoordig is Van Linde Installatietechniek uitgegroeid tot een volwaardig installatiebedrijf met enthousiaste collega’s en monteurs. Dagelijks is iedereen bezig met veel kennis en vakmanschap op alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van installatietechniek.

Wij werken altijd met het motto: ‘We regelen dat het altijd goed komt. Hiermee laten we zien dat wij werken met een hoge betrouwbaarheid: geen klus is ons te ingewikkeld. Wanneer wij ergens aan beginnen zullen wij de klus naar volle tevredenheid van de klant afronden. Onze goed geschoolde monteurs die veel ervaring hebben in installatietechniek weten altijd de juiste oplossing te vinden.

Wij zoeken vakmensen!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en gevarieerde baan? Dan zoek jij naar een functie bij Van Linde Installatietechniek. Bekijk onze openstaande vacatures, kies de functie die bij jou past en wie weet mogen wij jou binnenkort onze collega noemen. Zijn er geen openstaande vacatures? Een open sollicitatie sturen mag altijd! Hiervoor kan je een motivatiebrief + CV sturen naar info@vanlindeinstallatie.nl.